O scenă violentă, în care sunt implicaţi doi minori, a fost filmată, recent, într-o staţie de autobuz din localitatea Oarja, judeţul Argeş. Un adolescent îl bate pe altul, în prezenţa mai multor martori. După apariţia imaginilor în spaţiul public, Poliţia s-a autosesizat, identificându-i pe cei implicaţi. Agresorul are 13 ani, iar victima - 16.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Imaginile în care se vede cum un tânăr îl bate pe altul, pe fundal auzindu-se mai multe voci, au fost publicate luni. Poliţiştii argeşeni s-au autosesizat şi au început verificări cu privire la incidentul filmat şi postat online. 
 
”Din primele cercetări s-a stabilit că, la data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, un minor de 13 ani, din Oarja, ar fi lovit cu pumnul, în zona feţei, un alt minor de 16 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce se aflau într-o staţie pentru mijloacele de transport în comun de pe D.J. 503, în localitatea Oarja”, transmit, marţi, oficialii Poliţiei judeţene Argeş.
 
Ei precizează că evenimentul nu a fost sesizat poliţiştilor la momentul la care a avut loc, iar până în prezent nu a fost formulată plângere prealabilă.
 
Cercetările au loc în cadrul unui dosar penal care vizează infracţiunea de lovirea sau alte violenţe şi se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.
 
Poliţişti fac, de asemenea, verificări pentru identificarea tuturor persoanelor care au fost prezente, stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.