Două persoane sunt cercetate, după ce au încercat să mituiască cu 700 de euro poliţiştii de frontieră de la Nădlac pentru ca aceştia să le permită să introducă ilegal în România un TIR încărcat cu 15 tone de diverse bunuri pentru care nu aveau documente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Direcţiei Generale Anticorupţie au anunţat, miercuri, că ofiţerii DGA – Serviciul Judeţean Arad au prins în flagrant, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 1, două persoane (proprietarul camionului şi al mărfii, precum şi un intermediar), care au oferit mită suma de 700 euro pentru doi poliţişti de frontieră.

”În schimbul banilor, poliţiştii de frontieră ar fi trebuit să nu îşi îndeplinească atribuţiile de serviciu şi să permită intrarea în România a automarfarului încărcat cu circa 15 tone de diverse bunuri ce urmau să fie transportate din interiorul Uniunii Europene pe teritoriul României, pentru care nu deţineau documentele necesare de transport”, au transmis reprezentanţii DGA.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Cele două persoane sunt cercetate în libertate pentru dare de mită.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.