Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II, judeţul Arad, au prins doi migranţi din Siria care au încercat să treacă ilegal frontiera de stat, ascunşi în portbagajul unui autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Azi dimineaţă, în jurul orei 01:20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean bulgar, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Franţa. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în portbagajul autoturismului, doi cetăţeni străini”, transmite Poliţia de Frontieră într-un comunicat de presă, sâmbătă.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Cei doi migranţi au fost preluaţi şi transportaţi la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria.
 
Poliţiştii de frontieră fac acum cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetăţenii din Siria, respectiv trafic de migranţi, pentru conducătorul autoturismului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.