Un bărbat a fost arestat preventiv pentru ultraj după ce l-a tăiat cu un briceag la mână pe un poliţist din Arad, care intervenise pentru a verifica o sesizare penală. Incidentul a avut loc chiar în autospeciala de Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au transmis, marţi, că s-a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru ultraj, într-un dosar în care un bărbat este suspect, el fiind recidivist.

”În fapt, în sarcina inculpatului T.P. s-a reţinut că, în data de 07.04.2024, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla în autospeciala MAI, pe raza mun. Arad, a tăiat-o, la nivelul mâinii stângi, cu un cuţit tip briceag pe persoana vătămată B.A., agent de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, care a intervenit la faţa locului în vederea verificării unei sesizări penale”, a arătat sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar luni pe numele său a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv, propunere care a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.