Aproape 50 de localităţi din judeţul Buzău şi 10 din judeţul Brăila nu au curent electric din cauza vântului care a avariat reţelele de transport a energiei electrice. De asemenea, în judeţul Brăila mai multe trenuri de pasageri sunt blocate în gări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Brăila, mai multe trenuri de călători în care se află peste 260 de pasageri sunt oprite în gări pentru ca echipele de intervenţie să poată interveni la defecţiunile apărute din cauza vântului puternic. De asemenea, în baza avertizării Cod Roşu care a fost prelungit până la ora 16.00 la Brăila sunt închise toate drumurile naţionale şi judeţene şi se intervine doar pentru rezolvarea urgenţelor apărute.
În judeţul Buzău 46 de localităţi nu sunt alimentate cu energie electrică. Potrivit Instituţiei Prefectului aproximativ 38.500 de consumatori sunt afectaţi de pana de curent iar echipele operatorului de electricitate se află în teren pentru remedierea avariilor. 
Totodată anumite sectoare de pe 4 drumuri naţionale de pe raza judeţului Buzău sunt închise pentru a permite utilajelor să intervină.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.