Un elev al Colegiului Naţional Militar ”Mihai Viteazul" Alba Iulia a murit, joi dimineaţă, după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui cămin de cazare din incinta liceului. El susţinuse evaluarea psihologică anul trecut, la admiterea în liceu, fiind declarat apt, transmit reprezentanţii colegiului. Surse judiciare susţin că băiatul a lăsat un bilet din care reiese că a vrut să se omoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În dimineaţa zilei de 11 ianuarie, în jurul orei 8.00, un elev al Colegiului Naţional Militar «Mihai Viteazul» Alba Iulia a fost găsit în stare de inconştienţă, în urma unei căderi de la etajul patru al clădirii, în zona dormitoarelor. A fost apelat serviciul de urgenţă 112, dar, cu toate eforturile echipei medicale ajunse la locul incidentului, care i-a acordat primul ajutor, elevul a decedat. Elevul era în clasa a IX-a, iar la admiterea în colegiul militar a susţinut evaluarea psihologică, fiind declarat apt”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de către reprezentanţii unităţii de învăţământ. 
 
Acolo se află poliţişti de la Poliţia municipiului Alba Iulia, care fac cercetarea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. 
 
”Conform procedurilor, circumstanţele producerii evenimentului sunt cercetate de către o comisie condusă de locţiitorul comandantului Colegiului Naţional Militar «Mihai Viteazul»", precizează oficialii liceului.
 
Surse judiciare au declarat că în dormitorul în care era cazat adolescentul a fost găsit un bilet care ar justifica un gest sinucigaş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.