O femeie în vârstă de 71 a fost lovită mortal de un autovehicul luni, în Sectorul 2 din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 13 mai a.c., în jurul orei 11.40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Barbu Văcărescu. Un bărbat în vârstă de 44 de ani care conducea un autovehicul pe str. Barbu Văcărescu, ajuns la intersecţia cu bd. Lacul Tei, a surprins şi accidentat o persoană de sex femeiesc, în vârstă de 71 de ani”, anunţă Brigada d ePoliîiei Rutieră a Capitalei.
 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate
În urma accidentului de circulaţie, femeia a decedat.
 
Poliţiştii Brigăzii Rutiere fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.