Trupa rock americană Foo Fighters va fi invitata ediţiei din acest weekend a emisiunii „Saturday Night Live” de la NBC, unde este posibil să anunţe detalii legat de cel de-al zecelea album de studio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Episodul din 7 noiembrie va fi găzduit de actorul Dave Chappelle, care a fost de asemenea prezentatorul ediţiei de după alegerile prezidenţiale din 2016.

Foo Fighters urmează în show artiştilor The Strokes, Jack White şi H.E.R, invitaţi în noul sezon.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În episodul din 2016, Chappelle a ţinut un monolog de 11 minute care i-a adus apoi un premiu Emmy pentru „cel mai bun actor invitat într-un serial de comedie”.

Trupa Foo Fighters a început recent să facă teasing pentru cel de-al zecelea album. Grupul condus de Dave Grohl a lansat cel mai recent disc în 2017, „Concrete and Gold”, şi a confrimat în luna februarie a acestui an că a încheiat înregistrările pentru următorul album.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.