Jukebox lansează „Împreună mereu”, o melodie de Dragobete despre curajul de a te expune şi a-ţi arăta sentimentele faţă de persoana iubită. Mesajul nu e nou, sunt cuvintele pe care le cauţi când universul devine complet şi vrei să împarţi asta cu toată lumea, dar cel mai mult cu persoana cu care vrei să fii, împreună, mereu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clipul realizat de Andrei Apostol a fost filmat în Braşov şi alte locuri mai puţin cunoscute din România.

„Ne-am dorit o piesă ca o declaraţie de dragoste pentru că toţi avem alături persoane cărora dorim să le spunem şi să le arătăm cât de mult le iubim şi ne bucură enorm faptul că sunt parte din viaţa noastră. Promovăm în clip şi locurile faine din România, altele decât cele de pe Valea Prahovei”, povesteşte Alex Vasilache, solistul Jukebox.

Piesa a fost compusă de Răzvan Sofronescu (chitară bas Jukebox) - pe partea de muzică şi producţie şi Oana Marinescu - muzică şi versuri. „Ne-am dorit o piesă de dragoste dansabilă, uşor de fredonat, cu care oamenii să rezoneze”, declară compozitorul.

Rolul principal în clip îl are actriţa Gabriela Marin: „A fost o bucurie să joc în clipul piesei "Împreună mereu". Am avut două zile de filmare prin ţară care au trecut ca vântul şi ca gândul pentru că ne-am şi distrat. Încă mai fredonez melodia, este genul de piesă care îţi ajunge direct în suflet. Sunt versuri în care te regăseşţi cu uşurinţă. Pot doar să sper că am reuşit să transmit prin povestea noastră toată gama de emoţii pe care am simţit-o atunci când am ascultat-o”. În clip apare şi Radu Turtă, soţul Gabrielei Marin. 

Jukebox este tonomatul fabricat în România. Cu peste 20 ani de scenă, sute de emisiuni şi mii de concerte, Jukebox a devenit una dintre cele mai apreciate trupe de muzică live din România. Trupa Jukebox, în frunte cu Alex Vasilache, a lansat de-a lungul anilor zeci de single-uri printre care: „One love", „Picuri de rai", „Sexy foc", „Să vină vinerea", „Am ce nu am", „Măşti de porţelan", precum şi „Vocea ta", „Auzi cum bate" şi „Mă întorc zi de zi" alături de Bella Santiago.

Jukebox concertează în Bucureşti pe 8 şi 24 martie şi la Râmnicu Vâlcea pe 11 martie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.