Actorul american Tom Cruise, care îşi realizează singur toate cascadoriile, pregăteşte cu NASA şi Space X, societatea lui Elon Musk, un film de aventuri care urmează să fie filmat în spaţiu, potrivit Deadline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul, care este în pregătire, nu va face parte din franciza "Mission: Impossible". Niciun studio nu este încă implicat în acest proiect. 

Tom Cruise visează la proiect de la începutul anilor 2000. Pe atunci, ar fi trebuit să-l realizeze cu regizorul James Cameron. "Acum 15 ani, i-am propus lui Tom Cruise ideea de a face un film în spaţiu", a povestit regizorul în 2018 pentru revista Empire. 

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

"Aveam un contract cu ruşii în 2000 pentru a merge pe Staţia Spaţială Internaţională şi a filma un documentar în 3D. Apoi, mi-am spus, "ar trebui să facem un film". I-am spus lui Tom: "Tu şi cu mine, vom avea două locuri în Soyuz, dar cineva trebuie să ne antreneze să devenim ingineri spaţiali". Tom mi-a răspuns: "Nicio problemă, mă voi antrena". 

Cu toate acestea, s-a renunţat la proiect. "Noi aveam câteva idei, dar era la nivel conceptual", a afirmat James Cameron care lucrează la crearea lumilor imaginare din Pandora pentru serialul său "Avatar". 

În aşteptarea acestui proiect ambiţios, Tom Cruise va fi pe afiş la finalul anului în "Top Gun 2", unde este pilot de avioane militare. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.