Regizorul celui mai nou film ”Tomb Raider”, Roar Uthaug, a declarat că îşi doreşte ca Lara Croft, personajul principal, să fie ”o fiinţă umană adevărată”, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Creatorii noul film din seria ”Tomb Raider” au confirmat că pelicula va fi bazată pe cele mai recente jocuri video care o au în centru pe Lara Croft.

Personajul Lara Croft va fi coordonat, pe platourile de filmare, de regizorul norvegian Roar Uthaug.

”Cred că cel mai important este să o facem pe Lara Croft să fie o fiinţă umană adevărată. Vrem să-i facem pe oameni să se raporteze la ea ca la un personaj. Sper să aduc ceva din sensibilitatea mea norvegiană acestei francize”, a declarat regizorul Roar Uthaug.

Cineastul a mai spus că a fost întotdeauna un admirator al personajelor feminine puternice, şi a explicat că noul ”Tomb Raider” va fi un film de acţiune modern.

Filmul este programat să fie lansat în 2017. Până în prezent, actriţele Hayley Atwell şi Kaya Scodelario şi-au anunţat disponibilitatea de a juca rolul Lara Croft.

În primele două filme ale francizei, ”Lara Croft: Tomb Raider” (2001), de Simon West, şi ”Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life” (2003), de Jan de Bont, rolul principal a fost jucat de Angelina Jolie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.