Povestea grupului hip-hop Wu-Tang Clan, celebru în anii 1990, va fi spusă într-un serial de televiziune despre care RZA afirmă că speră să aibă ecou dincolo de comunitatea rap din America.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Wu-Tang: An American Saga” este dramatizarea perioadei de început a grupului ale cărui baze au fost puse la New York, scrie Reuters.

RZA, membru fondator al Wu-Tang Clan, a declarat vineri la un eveniment al Television Critics Association: „Este o poveste americană. Dar tinerii din întreaga lume ştiu că vor rezona pentru că toată lumea încearcă să iasă din mocirlă”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

RZA este creator, scenarist şi producător executiv al serialului, producţie Hulu, care va fi lansat în septembrie.

Descris ca un amestec de fapte şi ficţiune, RZA a afirmat că serialul va spune mai multe lucruri despre Wu-Tang Clan decât documentarele apărute până în prezent. 

Fondat în 1992, în Staten Island din New York, grupul Wu-Tang Clan alcătuit din nouă membri a devenit rapid unul dintre cele mai influente trupe hip-hop. Albumul de debut, „Enter the Wu-Tang” este considerat unul dintre cele mai bune discuri rap din toate timpurile.

Brian Grazer, producător premiat cu Oscar pentru „A Beautiful Mind”, a declarat că a fost fascinat de Wu-Tang Clan de la începuturile grupului.

„Încercăm să prezentăm publicului calităţile unice ale trupei”, a spus Grazer, producător al serialului Hulu. „Au găsit un mod de a fi împreună şi de a avea succes şi nu s-au vândut niciodată”.

Wu-Tang Clan, alcătuit din Method Man, RZA, Raekwon, Cappadonna, Ghostface Killah, GZA, Inspectah Deck, Masta Killa şi U-God, este semnatarul albumului „Once Upon A Time In Shaolin”, al cărui unic exemplar a fost cumpărat cu 2 milioane de dolari de controversatul om de afaceri Martin Shkreli.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.