Peter Gallagher a fost distribuit în sezonul 18 al serialului „Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy”, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gallagher este între ultimii actori care au fost cooptaţi în drama medicală de la ABC. Iniţial, a fost anunţat că actriţa Kate Burton va reveni în serial, reluân rolul lui Ellis Grey. 

Gallagher îl va interpreta pe Dr. Alan Hamilton care o cunoştea pe Ellis. El o va întâlni pe Meredith (Ellen Pompeo) în sezonul 18 ce va debuta pe ABC în 30 septembrie. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Cele mai recente roluri ale lui Gallagher în televiziune sunt în serialele „Grace and Frankie” de la Netflix şi „Zoey’s Extraordinary Playlist” de la NBC. El a mai apărut în „Law & Order: Special Victims Unit”, “The Gifted,” „Covert Affairs” şi „The O.C.”. Este cunoscut pentru rolurile din filme precum „American Beauty”, „Burlesque”, „Palm Springs” şi „A Bad Mom’s Christmas”. 

"Grey’s Anatomy" a schimbat mai multe distribuţii de-a lungul anilor, cu Giacomo Gianniotti şi Jesse Williams care au părăsit serialul în ultimele luni. "Grey's Anatomy" a fost unul dintre primele seriale a căror producţie a fost oprită în luna martie, când a izbucnit pandemia. Al 17-lea sezon al dramei medicale produse de Shonda Rhimes abordează pandemia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.