Actriţa americană Megan Fox a declarat într-o emisiune de televiziune că poate să comunice cu bebeluşul ei nenăscut şi că acesta i-a cerut să se mute într-o altă reşedinţă din Los Angeles, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa americană, în vârstă de 30 de ani, a declarat în emisiunea de televiziune ”Jimmy Kimmel Live!” că poate să comunice cu bebeluşul ei nenăscut şi că această comunicare specială s-a manifestat pe durata întregii sarcini. Artista a mai spus că, deşi schimbarea locuinţei în timpul unei sarcini nu pare deloc o idee bună, a făcut totuşi acest lucru la ”îndemnul” copilului ei.

Megan Fox aşteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil cu soţul ei, actorul Brian Austin Green, care se va naşte în toamna acestui an. Cei doi actori au deja împreună doi fii.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Nu este ca şi cum ai auzi o voce clară, însă poţi să auzi mesaje, dacă eşti deschis la astfel de lucruri”, a dezvăluit Megan Fox în emisiunea prezentată de Jimmy Kimmel. ”De exemplu, acest copil a vrut ca eu să trăiesc în altă parte, aşadar acum ne mutăm într-un alt cartier din Los Angeles, pentru eu simt că acela este locul în care bebeluşul meu îşi doreşte să fie crescut”, a adăugat actriţa.

”De asemenea, simt că acest bebeluş îmi spune că va fi un fel de Wernher von Braun sau ca Elon Musk, un fel de super-geniu”, a adăugat vedeta americană, prezicând faptul că al treilea copil al ei va fi extrem de inteligent.

Conversaţia cu gazda emisiunii nu a atins însă un subiect sensibil din viaţa personală a actriţei - despărţirea şi presupusa împăcare cu Brian Austin Green. Cei doi actori au o relaţie ce a început în 2004, au devenit de două ori părinţi în ultimii trei ani, însă Megan Fox a depus actele de divorţ în august 2015. Apoi, după ce a aflat că este din nou însărcinată, Megan şi Brian par să fi luat decizia de a se împăca.

Megan Fox se află în prezent în plin turneu de promovare a celui mai recent film al ei, ”Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows”, ce va avea premiera în America de Nord pe 3 iunie. 

Megan Fox şi Brian Austin Green s-au căsătorit în 2010 şi au împreună doi copii - Noah, în vârstă de 3 ani, şi Bodhi, în vârstă de 2 ani. 

Brian Austin Green a devenit celebru graţie rolului interpretat în serialul de televiziune ”Beverly Hills 90210”.

Megan Fox s-a remarcat şi a devenit cunoscută pe plan internaţional cu rolul jucat în franciza cinematografică ”Transformers”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.