Echipa muzeului Madame Tussauds din Berlin a aruncat figura de ceară a lui Donald Trump la gunoi, înainte de alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muzeul figurilor de ceară a luat, aparent, măsuri prealabile, în cazul în care Trump nu va câştiga pe 3 noiembrie al doilea mandat la Casa Albă.

„Activitatea de azi are, mai degrabă, un caracter simbolic înaintea alegerilor din Statele Unite”, a transmis managerul de marketing al muzeului, Orkide Yalcindag, pentru Reuters. „Am înlăturat lucrarea din ceară care îl reprezintă pe Donald Trump ca măsură preliminară”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

În imaginile obţinute de agenţia de presă, sculptura din ceară apare într-un tomberon alături de pancarte cu textele „Fake News!”, „I Love Berlin” şi „You are fired!”, de saci de gunoi, dar şi de o şapcă roşie cu inscripţia „Make America Great Again”.

Pe tomberon a fost aplicat un sticker cu textul „Dump Trump - Make America Great Again”.

Muzeul Madame Tussauds din America nu a urmat exemplul celui din capitala germană.

În alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, peste 87 de milioane de americani au votat anticipat, prin poştă, potrivit US Elections Project.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.