Actorul american Johnny Depp vrea să renunţe la tot mai multe dintre proprietăţile sale imobiliare după divorţul de Amber Heard, în urma căruia acceptat să îi plătească fostei sale soţii o sumă de 7 milioane de dolari, şi a decis să pună în vânzare - contra sumei de 12 milioane de dolari - un complex de cinci apartamente rezidenţiale din centrul oraşului Los Angeles, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul hollywoodian a cumpărat cele cinci apartamente, aflate în clădirea Eastern Columbia, în perioada 2007 - 2008, potrivit revistei People.

Johnny Depp a locuit la un moment dat într-unul dintre apartamente, pe care l-a utilizat apoi şi ca studio artistic.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cele cinci apartamente pot fi achiziţionate şi separat, însă preţurile lor individuale nu au fost date publicităţii.

În urmă cu câteva săptămâni, starul american şi-a pus din nou în vânzare vila din Franţa, contra sumei de 55,5 milioane de dolari - dublu faţă de preţul cerut anterior.

Johnny Depp a ajuns la o înţelegere cu Amber Heard în privinţa divorţului, în luna august, şi a acceptat să facă donaţii în valoare de 7 milioane de dolari unor organizaţii de caritate - alese de fosta lui soţie - care luptă împotriva violenţei domestice.

Cuplul a fost căsătorit mai puţin de 18 luni. Johnny Depp s-a căsătorit cu Amber Heard, la insistenţele acesteia, spun apropiaţii, pe 3 februarie 2015, după aproape trei ani de relaţie. Actorul are doi copii - Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002 - cu Vanessa Paradis, de care s-a despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.