Actorul Jeff Bridges i-a adus un laudatio lui John Goodman, la ceremonia Walk of Fame, cu ajutorul personajului Jeffrey “The Dude” Lebowski.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

John Goodman a primit vineri o stea pe Hollywood Boulevard, potrivit Variety. Astfel, Jeff Bridges - care i-a dat replica în lungmetrajul ”The Big Lebowski” (1998) - a ţinut un discurs desprins din filmul-cult al fraţilor Joel şi Ethan Coen.

Jeff Bridges a ajuns la pupitru ducând o geantă din care a scos un blazer asemănător celui purtat în film în urmă cu aproximativ 20 de ani. Spre amuzamentul celor prezenţi, el a făcut un elogiu prietenului şi ”bunului om”, inspirat de scena în care cele două personaje aruncă cenuşa amicului Donny, interpretat în film de Steve Buscemi.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Este un actor bun, este un om bun... John Goodman. Este unul de-ai noştri, iubeşte să stea p-afară şi să joace. Ca om de spectacol, a explorat scenele din Los Angeles şi New York - vorbim despre Broadway aici, omule - a făcut şi câteva filme ciudate. Şi a trăit, aşa cum mulţi bărbaţi din generaţii anterioare şi-au trăit vieţile. Este un bărbat al vremurilor sale, al vremurilor noastre, şi a devenit o legendă”, a spus Jeff Bridges.

Jeff Bridges a continuat: ”În înţelepciunea ta, Doamne, ai trăit prin John, aşa cum ai făcut-o prin atâţia tineri actoriînaintea lui. Vorbesc despre vărbaţi precum Clark Gable, Gabby Hayes, Roy Rogers - ca să menţionez toată gaşca western - Groucho Marx şi Jimmy Cagney. Am putea continua mult şi bine, dar aţi prins ideea. În concordanţă cu ce gândim, pot fi ultimele tale dorinţe, avem o responsabilitate faţă de trotuarele din Hollywood - pe care îl iubeşti atât - o stea. Cât este ceasul? După-amiază? Bună ziua, dulce prinţ”, a încheiat Bridges, schimbând replica cea mai cunoscută din film pentru a puncta momentul la care are loc ceremonia. 

După discurs, cei doi actori au îngenuncheat unul în faţa celuilalt şi s-au îmbrăţişat.

John Goodman, născut pe 20 iunie 1952, în St. Louis (Missouri), este actor de teatru şi film. Cu fraţii Joel şi Ethan Coen a lucrat pentru ”Raising Arizona” (1987), ”Barton Fink” (1991), ”The Big Lebowski” (1998) şi ”O Brother Where Art Thou?” (2000). Alte filme în care s-a remarcat sunt ”Sea of Love” (1989), de Harold Becker, unde joacă alături de Al Pacino, şi ”Flight” (2012), de Robert Zemeckis, unde îi dă replica lui Denzel Washington. John Goodman şi-a împrumutat vocea pentru numeroase filme Disney. Este cunoscut şi pentru rolul din serialul de televiziune ”Roseanne” (1988-1997), pentru care a câştigat un Glob de Aur în 1993.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.