Pentru a marca 50 de ani de la lansarea albumului de referinţă al artistului american Marvin Gaye, „Let's Get It On”, o reeditare va fi lansată de casa de discuri Motown vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua versiune a albumului, lansat iniţial pe 28 august 1973, va fi însoţită de 33 de piese bonus, inclusiv 20 de melodii inedite, niciodată lansate de artist şi de moştenitorii săi.

Acesta include extrase din sesiunile de înregistrare din 1974 pentru un album Marvin Gaye care a fost iniţial abandonat, dar care a fost lansat postum în 1997 sub numele „Vulnerable”.

În 2001, a fost lansată o primă reeditare a albumului „Let's Get It On”, cu câteva piese bonus. Dar, după cum relatează Variety, echipa şi moştenitorii artistului au dorit să ofere „o nouă privire” asupra acestui disc cult.

Cu această ocazie, cel de-al 12-lea album de studio al lui Marvin Gaye, Muzeul Grammy din Los Angeles a găzduit o seară specială în prezenţa lui Smokey Robinson, Jimmy Jam şi a biografului lui Marvin Gaye, David Ritz, autorul cărţii „Divided Soul”.

Celebru pentru cântecele sale legendare, precum „Sexual Healing” şi „Let's Get It On”, Marvin Gaye este considerat unul dintre artiştii majori din istoria muzicii soul din Statele Unite.

Muzicianul a murit în 1984, împuşcat de tatăl său pastor după o ceartă de familie în ajunul împlinirii vârstei de 45 de ani. A fost onorat postum în numeroase ocazii pentru cariera sa, inclusiv prin includerea sa în Rock and Roll Hall of Fame în 1987.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.