Harvey Weinstein ar putea fi arestat vineri de poliţiştii din New York sub acuzaţia că a violat o femeie şi că a obligat-o pe o alta să facă sex oral, a declarat o sursă apropiată anchetei, citată de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii din Manhattan îl vor acuza pe Weinstein mai întâi de viol de gradul I şi III în primul caz şi de gradul I pentru act sexual în al doilea caz, a mai spus sursa. 

Avocatul din New York al producătorului, Benjamin Brafman, a refuzat să precizeze joi dacă Weinstein se va preda poliţiei. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Alte acuzaţii de abuz sexual la adresa sa au fost formulate la Los Angeles şi Londra. 

Procurorii federali din New York au început o investigaţie oficială cu privire la astfel de fapte, potrivit Wall Street Journal.

Ancheta a început după mai multe acuzaţii la adresa lui Weinstein făcute de femei din toată lumea care au mărturisit că au fost hărţuite de bărbaţi celebri. 

Joi, CNN a dezvăluit că şi actorul Morgan Freeman a fost acuzat de hărţuire sexuală şi comportament indecent de opt femei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.