Prezentarea colecţiei primăvară-vară a casei Chanel, care a avut loc la Grand Palais din Paris, a fost difuzată online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La prezentare, doar câţiva membri ai cercului Chanel au fost martori: în public au asistat actriţele Penelope Cruz, Marion Cotillard, Lily-Rose Depp şi mama ei, Vanessa Paradis. Pe măsură ce manechinele îşi prezentau ţinutele, se aşezau pe scaune, la distanţă. 

Grand Palais a fost transformat să evoce farmecul unei nunţi la ţară în sudul Franţei. Arce rustice, învelite în flori, scaune din lemn pentru musafiri distanţaţi social şi coroane de mătase şi flori naturale în păr.

O colecţie Chanel elegantă şi plină de culoare, imaginată de Virginie Viard, care a ales să prezinte rochia de mireasă a colecţiei cu un manechin care intră în arenă pe un cal alb. 

Întreg show-ul a fost precum "o felicitare de Ziua Îndrăgostiţilor care prinde viaţă, completată de o paletă de culori de bomboane", a apreciat The Cut. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.