Cântăreaţa americană Cher, în vârstă de 71 de ani, a impresionat la gala Billboard Music Awards 2017, organizată duminică seară, în Las Vegas, cu o ţinută vestimentară extrem de sumară şi de îndrăzneaţă, ce a inclus un sutien cu diamante şi plasturi decorativi aplicaţi deasupra sfârcurilor, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cher a primit la această gală un trofeu special pentru întreaga carieră - Icon Award. Vedeta americană a purtat o ţinută transparentă argintie, a dansat pe scenă ca o adolescentă şi i-a uluit pe spectatori şi pe internauţi - întrucât evenimentul a fost difuzat în streaming live pe internet - cu forma ei fizică de invidiat.

Gwen Stefani i-a înmânat legendarei cântăreţe acest trofeu şi a spus că Cher este ”un model de urmat”, care le-a învăţat pe femei ”cum să fie puternice”.

Cher a interpretat piesa ”Believe”, cu multă energie, acompaniată de o trupă de dansatoare.

Un film a fost proiectat pe un ecran din spatele scenei, în care naratorul a prezentat cariera artistei, care s-a remarcat în anii de început în cadrul duetului Sonny & Cher.

Imagini din două dintre cele mai cunoscute filme ale sale, ”Moonstruck” şi ”Mask”, au fost de asemenea proiectate în fundal.

Apoi vedeta americană a revenit pe scenă pentru a interpreta cântecul ”If I Could Turn Back Time”, purtând o ţinută asemănătoare cu aceea din videoclipul piesei, lansat în 1989.

Cântăreaţa a susţinut apoi un discurs emoţionant în momentul în care a primit Icon Award.

”Îmi doream asta de când aveam cinci ani şi, iată, fac această meserie de 53 de ani. Am împlinit vârsta de 71 de ani, ieri”, a spus artista.

”Şi încă pot să fac planking timp de cinci minute!”, a continuat Cher, generând hohote de râs în rândul spectatorilor.

”Vreau să îi mulţumesc mamei mele, pentru că atunci când eram foarte tânără, mama mea mi-a spus: «Nu vei fi cea mai deşteaptă. Nu vei fi cea mai drăguţă. Nu vei fi cea mai talentată, dar vei fi specială”, a adăugat vedeta.

”Am şi fost ajutată foarte mult, am lucrat cu cei mai talentaţi oameni. Phil Spector m-a învăţat atât de multe lucruri... am lucrat cu acei oameni care erau cei mai buni din industrie. Norocul are atât de mult de-a face cu succesul”, a mai spus Cher.

Icon Award reprezintă cel de-al treilea premiu Billboard (BMA) din cariera cântăreţei Cher, care a obţinut precedentele două statuete în 1999, la categoria ”cel mai bun single al anului” cu piesa ”Believe”, şi în 2002, la categoria ”artistul dance/club al anului”. 

În 1999, Cher a fost nominalizată şi la categoria ”cea mai bună artistă şi cântăreaţă Hot 100 a anului”.

Printre laureaţii premiului Icon la precedentele gale Billboard Music Awards se numără artişti celebri, precum Celine Dion, Prince, Jennifer Lopez, Stevie Wonder şi Neil Diamond.

Duminică seară, marele învingător al galei Billboard Music Awards a fost rapperul canadian Drake, care a câştigat 13 premii. Artistul canadian a doborât precedentul record, stabilit în 2012, când Adele s-a impus la 12 categorii de premii. 

Cher, născută pe 20mai 1946, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană de orgine armeană. După ce a devenit cunoscută în 1965 în calitate de membru al duoului pop-rock Sonny & Cher, a reuşit să îşi construiască şi o carieră solo de succes. Cu o carieră de peste 50 de ani, Cher este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe pop, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără piese precum ”Bang Bang (My Baby Shot Me Down)”, ”If I Could Turn Back Time”, ”The Shoop Shoop Song” şi ”Believe”.

Artista americană a fost recompensată cu numeroase premii şi trofee, inclusiv un premiu Oscar, un premiu Grammy, trei premii Emmy şi trei Globuri de Aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.