Cântăreţul american Bruno Mars a vândut peste un milion de bilete într-o singură zi, pentru turneul de promovare a celui mai recent album de studio al său, ”24k Magic”, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele pentru concertele pe care artistul le va susţine în cadrul turneului în Europa şi America de Nord au fost puse în vânzare luni.

Turneul va debuta cu un concert în Anvers, Belgia, pe 28 martie 2017, şi va continua cu o serie de show-uri în mai multe ţări din Europa. Secţiunea nord-americană va începe pe 15 iulie, cu un concert în Las Vegas, şi se va încheia cu patru show-uri în sala de concerte The Forum din Los Angeles, pe 7, 8, 10 şi 11 noiembrie 2017.

Recent, Bruno Mars a recunoscut că i s-a părut dificil să lucreze la noul album, primul din ultimii patru ani, şi i-a fost teamă să îl lanseze, din cauza succesului pe care l-a avut anterior cu single-ul ”Uptown Funk”.

”Acest album a fost dificil, pentru că «Uptown Funk» a fost cea mai de succes melodie la care am lucrat. Şi apoi te gândeşti: «bine, şi acum, ce vei face?»”, a spus Bruno Mars, precizând că pentru el este importantă părerea fanilor despre muzica sa, dar şi despre el.

”Ţin foarte mult la ceea ce văd oamenii. Vreau ca ei să ştie că muncesc mult pentru asta. La artiştii pe care îi admir eu, precum Michael, Prince şi James Brown, este evident că acordă atenţie detaliilor în arta lor. Şi sunt foarte atenţi la ceea ce aleg să poarte, la felul în care se mişcă şi la starea pe care o provoacă publicului”, a explicat Bruno Mars.

Artistul american, în vârstă de 31 de ani, a lansat albumul ”24k Magic” pe 18 noiembrie.

Bruno Mars, născut pe 8 octombrie 1985, cu numele Peter Gene Hernandez, este cântăreţ, textier, compozitor şi instrumentist american, ale cărui piese reprezintă o combinaţie între mai multe genuri muzicale, precum R&B, reggae, funk şi pop. Single-urile şi cele două albume de studio ale sale - ”Doo-Wops & Hooligans” (2010) şi ”Unorthodox Jukebox” (2012) - s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Artistul american a câştigat numeroase trofee internaţionale, inclusiv patru premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.