Actorul Bruce Willis a semnat un contract cu MoviePass Films pentru a juca în trei lungmetraje, scrie Deadline, iar pentru primul dintre acestea producţia va începe în februarie 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Randall Emmett, George Furla şi Ted Farnsworth, cofondatori şi directorii MoviePass Films, au fost cei care au semnat acordul cu actorul american.

Willis a mai colaborat cu aceştia pentru 14 filme. În prezent, „10 Minutes Gone” (r. Brian A. Miller) se află în postproducţie, iar între filmele la care au lucrat împreună se numără „16 Blocks” al lui Richard Donner şi „Lay the Favorite” al lui Stephen Frears.

Primul dintre cele trei lungmetraje incluse în acord este „Trauma Center”, scris de Paul da Silva. Filmările vor începe în februarie, în Miami. Producători vor fi Emmett, Furla şi Lydia Hull, iar producători executivi, Ted Farnsworth, Tim Sullivan şi Alex Eckert.

„După 15 ani, abia aştept să continui să lucrez cu Randall şi George”, a spus Willis.

Compania se află acum în postproducţie cu „The Irishman” al lui Martin Scorsese şi cu „10 Minutes Gone”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.