Brad Pitt a câştigat în 2020 un premiu Oscar interpretând un cascador în filmul lui Quentin Tarantino, "Once Upon a Time... in Hollywood", iar anul acesta actorul în vârstă de 57 de ani a realizat chiar el cascadoriile din thrillerul de acţiune "Bullet Train", scrie IndieWire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Brad a făcut 95% din cascadorii - luptele", a comentat Greg Rementer, coordonatorul cascadoriilor. "Este un atlet înnăscut. Nu am lucrat niciodată la un proiect atât de mare cu atât de multe staruri care să aibă o condiţie fizică atât de bună". 

Pitt va juca rolul unui asasin american pe nume Ladybug. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Bullet Train" este realizat de David Leitch, cascador al lui Brad Pitt pentru "Fight Club", "Troia" sau "Mr. & Mrs. Smith".

Acest film de acţiune este despre confruntarea a zece ucigaşi angajaţi într-un tren de mare viteză. Bazat pe cartea "Maria Beetle" a lui Isaka, "Bullet Train" prezintă un grup de asasini într-un tren spre Tokyo. Proiectul a fost descris un fel de "Speed", filmul cu Keanu Reeves în autobuz.

Brad Pitt va juca alături de Sandra Bullock, Michael Shannon, Zazie Beetz ("Deadpool 2"), Aaron Taylor-Johnson ("Kick-Ass"). Rapperul Bad Bunny figurează de asemenea pe generic. David Leitch este cunoscut pentru că a regizat "John Wick", dar şi "Atomic Blonde", "Deadpool 2" şi "Hobbs & Shaw".

Brad Pitt, născut pe 18 decembrie 1963, este actor, producător şi activist american, care a devenit celebru la mijlocul anilor 1990 datorită rolurilor principale interpretate în filme precum ”12 Monkeys”, ”Seven” şi ”Interviu cu un vampir”. Brad Pitt a impresionat de-a lungul anilor cu rolurile din ”Fight Club”, ”Snatch”, ”Babel”, ”The Curious Case of Benjamin Button”, ”Inglorious Basterds”, ”Moneyball” şi ”World War Z”.

În ultimii ani, a devenit un foarte apreciat producător de film şi a produs, prin intermediul companiei sale Plan B, filme precum ”The Departed” şi ”12 Years a Slave” - ambele recompensate cu Oscarul pentru cel mai bun film - şi alte trei lungmetraje ce au fost nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film - ”The Tree of Life”, ”Moneyball” şi ”The Big Short”.

Brad Pitt a fost recompensat în 2019 de Sindicatul producătorilor americani cu trofeul onorific „David O. Selznick” pentru întreaga activitate. În 2020, la gala Oscar, Pitt a primit  trofeul pentru rolul secundar din „Once Upon a Time... in Hollywood”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.