Actorul spaniol Antonio Banderas a fost transportat de urgenţă la un spital din Marea Britanie la sfârşitul săptămânii trecute în urma unui incident cardiac suferit în reşedinţa sa din comitatul Surrey, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul spaniol, în vârstă de 56 de ani, se antrena în sala de gimnastică a reşedinţei sale - un conac din Cobham, Surrey, estimat la 2,4 milioane de dolari -, joi seară, în momentul în care a simţit dureri acute în zona pieptului. Actorul a fost transportat de urgenţă de paramedici la spitalul St. Peter din Chertsey.

Antonio Banderas, care locuieşte în acea reşedinţă cu iubita lui, Nicole Kimpel, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit pentru tabloidul The Sun că a suferit ”un episod cardiac” şi a mulţumit medicilor britanici care l-au tratat.

Starul hollywoodian s-a despărţit de Melanie Griffith în 2015 după o căsnicie de 19 ani. Actorul a declarat că viaţa lui a trecut printr-o schimbare majoră după divorţul de diva hollywoodiană şi că a simţit nevoia de a se reinventa.

Astfel, pe lângă cariera sa interpretativă, Antonio Banderas a început să studeze moda la colegiul Central Saint Martins din Londra.

Recent, Antonio Banderas a lansat prima sa colecţie vestimentară dedicată bărbaţilor.

Antonio Banderas, născut pe 10 august 1960, este un actor, regizor şi producător spaniol. Şi-a început cariera jucând într-o serie de filme regizate de Pedro Almodovar şi a jucat apoi în câteva filme celebre produse la Hollywood, în special în anii 1990 şi 2000, precum ”Asasini/ Assassins”, ”Evita”, ”Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor”, ”Philadelphia”, ”Desperado”, ”Masca lui Zorro” şi ”Joaca de-a spionii/ Spy Kids”. În ultimii ani, starul spaniol a asigura vocile unor personaje principale în filmele de animaţie din francizele ”Shrek” şi ”Puss in Boots”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.