Actriţa Amber Heard renunţă la procesul intentat actorului de comedie Doug Stanhope, pentru defăimare, după ce el a acuzat-o că îl şantajează pe Johnny Depp, informează site-ul publicaţiei New Musical Express.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În documentele depuse în luna iunie, actriţa spune că Doug Stanhope ”a orchestrat o veritabilă stratagemă, pentru a scrie un articol” în publicaţia The Wrap - intitulat ”Johnny Depp Is Being Blackmailed by Amber Heard” (”Johnny Depp este şantajat de Amber Heard”) -, în care este acuzată ”de şantaj şi alte activităţi infracţionale” îndreptate împotriva soţului ei, cu care se află în proces de divorţ.

Actorul de comedie a sărit în ajutorul lui Depp, după ce Heard a acerut, la finalul lunii mai, un ordin de restricţie, după care a făcut publică o fotografie ce o prezintă cu un ochi învineţit şi a spus că soţul ei este ”un agresor în serie”. De asemenea, Amber Heard a spus starul american a făcut-o ”să se teamă pentru viaţa ei”. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Avocaţii actriţei în vârstă de 30 de ani au susţinut că cele afirmate de Doug Stanhope sunt acuzaţii ”complet false şi defăimătoare”, care îi cauzează acesteia ”un mare rău”.

Potrivit unor documente obţinute de TMZ, procesul este încheiat, iar reprezentanţii actriţei au spus: ”Amber a trecut mai departe, şi-a reluat munca şi duce o viaţă normală şi fericită”.

În luna august, actorii Johnny Depp şi Amber Heard au ajuns la o înţelegere privind divorţul, spunând că niciunul nu a dorit să îi facă rău fizic sau emoţional celuilalt.

Ea va dona, în scopuri caritabile, cei 7 milioane de dolari obţinuţi în urma divorţului de Johnny Depp, sumă care îi va ajuta ”pe cei care nu se pot ajuta singuri”, după cum a declarat actriţa.

Banii vor fi împărţiţi în mod egal între Spitalul de Copii din Los Angeles, unde Amber Heard a făcut voluntariat timp de zece ani, şi uniunea America Civil Liberties, “cu scopul precis de a stopa violenţa împotriva femeilor”.

Cuplul a fost căsătorit mai puţin de 18 luni. Johnny Depp s-a căsătorit cu Amber Heard, la insistenţele acesteia, spun apropiaţii, pe 3 februarie 2015, după aproape trei ani de relaţie. Actorul are doi copii - Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002 - cu Vanessa Paradis, de care s-a despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.