Alvin Youngblood Hart, Steven de Bruyn şi Mississippi Heat se numără printre artiştii care concertează la Sighişoara Blues Festival 2017, ce va avea loc în zilele de 31 martie şi 1 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertele vor avea loc în sala ”Mihai Eminescu” din Sighişoara, începând cu ora 19.30. Biletele costă 100 lei/prima seară şi 120 lei/a doua seară şi se achiziţionează de la recepţia Fronius Residence sau la email contact@fronius-residence.ro.

În prima seară a festivalului vor urca pe scenă Mississippi Heat (SUA) şi Steven de Bruyn & The Rhythm Junks (Belgia), iar în cea de-a doua, Danielle Nicole Band (SUA) şi Alvin Youngblood Hart (SUA).

Sighişoara Blues Festival a fost înfiinţat în 2005 şi este organizat de Asociaţia Sighişoara Blues Hospital.

Alvin Youngblood Hart s-a născut pe 2 martie 1963, în Oakland. Chitarist recunoscut pentru stilul său country-blues, Hart a debutat în 1996, cu albumul ”Big Mama's Door”, urmat de alte cinci discuri. Cel mai recent, ”Helluva Way”, a apărut în 2015. Muzicianul a fost nominalizat la categoria ”cel mai bun album blues tradiţional” a premiilor Grammy şi a câştigat un astfel de trofeu ca producător şi colaborator la compilaţia ”Beautiful Dreamer - The Songs of Stephen Foster”. El a fost unul dintre protagoniştii documentarului ”The Soul of a Man” (2003), regizat de Wim Wenders şi produs de Martin Scorsese.

Steven de Bruyn este unul dintre cei mai importanţi muzicuţişti contemporani. Originară din Kansa City, basista Danielle Nicole a devenit cunoscută ca membră a grupului Trampled Under Foot. A debutat solo în 2015, cu albumul ”Wolf Den”.

Mississippi Heat a fost înfiinţată în Chicago, în 1991. Formaţia este condusă de muzicuţistul Pierre Lacocque. Trupa a înregistrat 12 albume, cel mai recent fiind ”Cab Driving Man”, apărut în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.