Traficul feroviar în Gara de Nord este închis pe mai multe linii, de la 9 la 14, din cauza unui deranjament produs la linia de contact de o locomotivă. La ora 18.45 traficul a fost reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: CFR Călători a transmis, marţi seară, că, la trenul IR 1996, care circulă în relaţia Mangalia – Craiova, la intrarea pe linia 13 din staţia Bucureşti Nord, s-a produs avarierea echipamentului exterior destinat preluării tensiunii, precum şi avarierea liniei de contact.

”În urma acestui deranjament, alimentarea cu energie electrică a liniilor 9-14 din Gara de Nord Bucureşti a fost întreruptă temporar, fiind necesară intervenţia cu drezina pantograf”, a transmis sursa citată. 

Până la remedierea deranjamentului de către echipa specială a CFR SA  la ora 18:45 şi reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă, sunt afectate următoarele trenuri:

IR 1996 Mangalia – Craiova

IC 551 Bucureşti Nord – Suceava

RE 9257 Bucureşti Nord – Piteşti

IR 1577 Bucureşti Nord – Galaţi

”Cauzele care au condus la avarierea echipamentului exterior al locomotivei sunt cercetate de către echipa prezentă la faţa locului”, a mai transmis compania. 

UPDATE: CFR a precizat că, la ora 18.45, s-au repus sub tensiune liniile 9-14.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar în Gara de Nord este închis, la această oră, pe liniile de la 9 la 14, din cauza unui deranjament produs la linia de contact de o locomotivă a CFR CĂLĂTORI, care la ieşirea din Depou, pentru remorcarea trenului IR 1996, a rupt pantograful, în zona Podului Grant”, anunţă, marţi, CFR Infrastructură.

Sursa citată a precizat că se circulă în acest moment doar pe liniile 1 - 8, iar în aşteptare pentru reînscriere în circulaţie sunt trenurile IC 551, garat pe linia 14 şi IR 1996, la linia 13.

”Se va interveni cu drezina pantograf, sosită din Chitila, pentru remediere deranjament la linia de contact şi asigurarea pantografului locomotivei”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.