Consiliul Judeţean Sibiu a primit trei oferte pentru ”Reabilitarea, modernizarea şi echiparea secţiei clinice de Neurologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu – rest de executat”. Toate firmele interesate de acest obiectiv de investiţie sunt din judeţul Sibiu:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele trei firme ofertante sunt: Asocierea Balor Cons SRL - SC Energotehnica SRL, NV Const SRL şi Asocierea Total NSA AG Construct SRL - Hospital Technical Solutions SRL - Pro Hart Group SRL.

Valoarea estimată a contractului este de 16.217.846, 11 lei fără TVA (19.299.236,87 lei cu TVA), iar durata de execuţie este de 12 luni, de la data ordinului de începere a lucrărilor.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

Acest proiect se realizează cu ajutorul fondurilor guvernamentale atrase de CJ Sibiu prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, în valoare de 29.425.527,54 lei cu TVA.

Valoarea totală a investiţiei este de 38.864.087, 38 lei cu TVA, din care contribuţia CJ Sibiu este de 9.424.484, 57 lei.

Prin proiect au fost prevăzute şi dotări, care au fost deja achiziţionate, în valoare de aproximativ 13 milioane lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.