De la toamnă, Microsoft va vinde o nouă versiune a consolei Xbox Series S, care va fi de culoare neagră şi va oferi un spaţiu de stocare de 1TB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Microsoft a anunţat Xbox Series S Carbon Black în cadrul evenimentului Xbox Games Showcase, consolă poate fi deja precomandată, dar care va fi livrată abia de la 1 septembrie.

Xbox Series S Carbon Black este identică cu versiunile de până acum cu două distincţii clare - culoarea neagră şi spaţiul de stocare de 1TB, de două ori mai mare decât cea mai încăpătoare versiune de până acum.

Xbox Series S Carbon Black va costa 349 de dolari. Preţul este cu 50 de dolari mai mare decât în cazul versiuni cu 512GB spaţiu de stocare.

Tot în septembrie, Microsoft va lansa noi jocuri pentru consolele sale, printre care se vor număra Starfield şi Forza Motorsport.

Microsoft continuă să nu facă publice datele privind vânzările consolelor Xbox, cel mai probabil din cauză că acestea nu sunt la nivelul consolei rivale PlayStation. Totuşi, Phil Spencer, şeful diviziei Xbox, spune că a fost crescut volumul de producţie al consolei Xbox Series X, datorită cererii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.