Facebook şi Instagram nu mai oferă suport pentru NFT-uri, la mai puţin de un an după introducerea acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meta a anunţat că nu va mai suporta NFT-uri pe platformele sale, Facebook şi Instagram, pentru a se concentra mai bine pe produsele de bază ale companiei.

Într-o formă limitată, suportul NFT a debutat în luna mai a anului trecut pe Instagram, după ce fusese anunţat cu câteva luni mai devreme, pe scena de la SXSW.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În noiembrie, compania anunţa planuri pentru extinderea suportului. Creatorii urmau să poate crea NFT-uri direct pe Instagram.

Chiar şeful companiei, Mark Zuckerberg, spunea anul trecut că NFT-urile vor juca un rol important în cadrul planurilor pentru dezvoltarea metaversului.

Între timp, gigantul american a închis mai multe produse şi a disponibilizat un procent important de angajaţi, existând informaţii că urmează un nou val de concedieri.

La începutul acestui an, Mark Zuckerberg a spus că 2023 va fi anul eficienţei pentru Meta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.