Lucian Anghel, fost preşedinte al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), a primit aprobarea BNR pentru preluarea funcţiei de director general-adjunct al Libra Internet Bank, anunţă banca. El va coordona aria de risc a băncii (Chief Risk Officer) şi este, de asemenea, economist-şef al Libra Internet Bank.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Numirea lui Lucian Anghel în funcţia de Director General-Adjunct al Libra Internet Bank a fost oficializată, odată cu primirea aprobării din partea Băncii Naţionale a României. Lucian Anghel va coordona aria de risc a băncii (Chief Risk Officer) şi este, de asemenea, economist-şef al Libra Internet Bank”, informează banca.

Cu o experienţă de peste 25 de ani în sistemul financiar-bancar şi pe piaţa de capital, Lucian Anghel a deţinut de-a lungul carierei funcţii de top management în cadrul mai multor bănci comerciale şi instituţii financiare din România şi a fost preşedintele Bursei de Valori Bucureşti.

“Am apreciat dintotdeauna Libra Internet Bank pentru excelenţa în digitalizare şi forţa de inovare în domeniul bancar. Apartenenţa la o echipă talentată şi motivată este o oportunitate excelentă şi mă bucur că am ocazia să contribui la îndeplinirea obiectivelor băncii", a declarat Lucian Anghel, director general-adjunct Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank a fost înfiinţată în 1996 în Bucureşti şi face parte din grupul american de investiţii New Century Holdings (NCH). Banca s-a specializat în oferirea de produse şi servicii dedicate Profesiilor liberale şi companiilor din Real Estate şi Agribusiness. Libra Internet Bank are o reţea de 57 de sucursale în Bucureşti şi alte oraşe mari din România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.