HMD Global, compania care deţine drepturile asupra brandului Nokia, anunţă lansarea smartphone-ului entry-level Nokia 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nokia 2 este diferenţiat de producătorul finlandez prin autonomia peste medie pe care o oferă. Cu ajutorul unei baterii de 4.100 mAh, HMD Global promite că smartphone-ul poate fi folosit timp de două zile înainte de a fi necesară o reîncărcare.

Ca şi celelalte smartphone-uri din noua etapă a brandului Nokia, noul produs se laudă cu faptul că oferă o versiune nemodificată de Android, care nu este îngreunată de tot felul de servicii şi aplicaţii mai mult sau mai puţin inutile pe care producătorii le includ de regulă.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Smartphone-ul cu Android 7.1 are un ecran HD de 5 inch în spatele căruia se ascunde cea mai puţin performantă platformă Qualcomm, Snapdragon 212.

Lista dotărilor tehnice mai include o cameră foto de 8 MP ce poate filma HD cu 30 de cadre pe secundă, 1 GB memorie RAM şi 8 GB spaţiu intern de stocare ce poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie de până la 128 GB.

Nokia 2 va fi disponibil la un preţ global mediu de 99 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.