Directorul Aeroportului Craiova, Sorin Manda, anunţă, luni, că incendiul de pe şantierul noului terminal a izbucnit din cauza scânteilor unui aparat de sudură, iar pagubele cad exclusiv în sarcina constructorului de pe şantier. Operaţiunile aeroportuare nu au fost afectate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Echipele de intervenţie în caz de situaţii de urgenţă ale Aeroportului Internaţional Craiova au intervenit la un incendiu izbucnit în şantierul noului terminal. Au ars materiale de construcţii aflate în faţa clădirii noului terminal, din cauza scânteilor unui aparat de sudură utilizat cu neglijenţă de muncitorii aflaţi pe şantier[, a transmis, luni, directorul Aeroportului Craiova, Sorin Manda.

Acesta a preciyat că focul nu a afectat desfăşurarea operaţiunilor aeroportuare.

”Pagubele rezultate în urma acestui incident cad exclusiv în sarcina constructorului de pe şantier”, a mai transmis Manda.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au intervenit, luni, pentru stingerea incendiului de la aeroportul din Craiova.  

Au ars pateriale de construcţie - polistiren în interiorul halei, cu degajare puternică de fum. 

Pompierii au reuşit să stingă focul în scurt timp.

“A ars în interiorul unei hale pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi şi s-au degradat 150 de metri pătraţi tocărie şi geam termopan”, a menţionat ISU Dolj.

Nu au fost persoane rănite.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.