Serviciul de streaming al Warner Bros., HBO Max, nu va mai fi unul specializat exclusiv pe video, ci va oferi abonaţilor acces şi la podcast-uri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

HBO Max a anunţat că va oferi podcast-uri originale şi exclusive alături de conţinutul video disponibil în cadrul platformei, devenind unul din primele mari servicii de streaming video care adaugă o componentă audio zonei de filme şi seriale.

Primul podcast disponibil pe HBO Max va fi unul din universul Batman şi se va numit Batman: The Audio Adventures. Acesta nu va fi livrat altor platforme de podcast-uri, ci va fi disponibil doar în cadrul HBO Max.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cei de la HBO Max spun că vor mai exista pe viitor astfel de mutări şi că mai multe titluri video originale vor fi însoţite de podcast-uri exclusive, care nu vor putea fi găsite pe alte platforme în afară de HBO Max.

Podcast-urile nu vor avea reclame şi vor fi disponibile abonaţilor fără ca aceştia să plătească în plus.

După Batman: The Audio Adventures, vor fi lansate şi alte podcast-uri pe HBO Max, compania oferind drept exemplu We Stay Looking şi Welcome to The OC, Bitches.

Cei de la Warner Bros. vor trebui să actualizeze aplicaţia HBO Max, pentru a acomoda podcast-urile, care, în prezent, nu au o secţiune dedicată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.