Premierul Sorin Grindeanu a anunţat, joi, în debutul şedinţei Executivului, că în cursul acestei zile va fi încărcată în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) documentaţia privind podul Brăila-Tulcea, valoarea totală a proiectării şi execuţiei ridicându-se la 1,4 miliarde de lei, fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În următoarele 24 de ore o să se încarce pe SEAP documentaţia privind podul Brăila-Tulcea, cu adiacenţă şi la Galaţi, o investiţie de 1,4 miliarde de lei, fără TVA, proiectare plus execuţie”, a anunţat la începutul şedinţei premierul Sorin Grindeanu.

El a apreciat informaţia ca fiind o veste bună, care bucură cel puţin doi miniştri, respectiv pe ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, care este din Galaţi şi pe ministrul Economiei, Mihai Tudose, care este din Brăila.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Grindeanu a precizat că valoarea investiţiei, de aproximativ 500 de milioane de euro, este suportată din fonduri europene.

”E o investiţie pe care nu doar cei din Brăila, Galaţi sau Tulcea o aşteaptă. Îmi doresc ca lucrurile să meargă cât se poate de rapid, legal, transparent. Vorbim de o investiţie de care se vorbeşte de foarte mult timp. Iată că se fac paşi concreţi din acest punct de vedere şi vreau să-i felicit şi pe cei de la Ministerul Transporturilor, dar şi pe cei de la ANAP, care de data asta au avut un ritm potrivit”, a punctat şeful Executivului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.