Garda de Mediu Constanţa a amendat cu 50.000 de lei o primărie din judeţ, deoarece nu a ridicat deşeurile care erau depozitate ilegal pe mai multe terenuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În cadrul controlului efectuat de Garda de Mediu Constanţa pe raza administrativ-teritorială a comunei Bărăganu, a fost aplicată amendă de 50.000 lei pentru neluarea de către UAT Bărăganu a măsurilor de salubrizare a terenurilor de pe raza localităţilor componente. La controlul anterior au fost identificate trei zone unde erau depozitări ilegale de deşeuri: o zonă în localitatea Bărăganu, ieşirea spre satul Potârnichea şi două amplasamente în satul Lanurile”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Gărzii de Mediu.

Ei au adăugat că Primăria avea obligaţia să salubrizeze terenurile respective, conform măsurilor stabilite anterior şi să ia totodată măsuri de prevenire a depozitărilor de deşeuri în locuri neautorizate.

De asemenea, echipa de comisari a constatat că nu s-a realizat curăţarea terenurilor, fiind identificate deşeuri menajere recente în amestec cu deşeuri inerte şi reciclabile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.