La patru luni distanţă după ce i-a confirmat existanţa, Samsung şi-a prezentat oficial primul smartphone pliabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Galaxy Fold are două ecrane: un ecran de 7,3 inch cu rezoluţie 1536 x 2152 pixeli când este deschis şi un ecran de 4,6 inch ce poate fi folosit când sistemul de pliere este închis.

Pe partea tehnică, Fold are la bază chipset-ul Qualcomm SDM855 Snapdragon 855, o placă grafică Adreno 640, 12 GB memorie RAM şi 512 spaţiu de stocare cu suport pentru carduri de memorie.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Conform celor de la Samsung, spaţiul de stocare Universal Flash Storage 3.0 ar avea o viteză de două ori mai mare decât a oricărui altui smartphone.

Senzorul de amprente este montat pe una din laturile telefonului, pentru a putea fi folosit in ambele situaţii - pliat sau nepliat.

Smartphone-ul pliabil al celor de la Samsung are în total şase camere foto: trei pe sapte, două pe interior şi una pentru selfie-uri.

Galaxy Fold are şi două baterii care însumează o capacitate de 6.000 mAh.

App Continuity este o nouă facilitate software special dezvoltată pentru acest model, care permită continuare lucrului la o aplicaţie atunci când se face trecerea de la un ecran la altul.

Vor fi disponibile două versiuni, cu LTE respectiv 5G, ce vor fi disponibile din 3 mai.

Preţul de pornire pentru Galaxy Fold este 1.980 de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.