Görkem Oran a fost numit director general Edenred România, emitent de carduri, tichete şi soluţii pentru beneficii extra-salariale. Acesta îi succede Danei Sîntejudean, care a fost promovată în funcţia de director zonal Edenred pentru Europa, Orientul Mijlociu şi America Hispanică (EMEHA) începând cu 1 iulie 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Edenred, liderul pieţei de beneficii extrasalariale în România, anunţă numirea lui Görkem Oran în funcţia de director general Edenred România, începând cu data de 1 martie 2024. Principalele sale obiective sunt consolidarea poziţiei de lider a Edenred în industria de beneficii pentru angajaţi si dezvoltarea businessului, cu accent pe inovaţie şi creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor din România”, anunţă compania.

Cu peste 15 ani de experienţă în vânzări, Görkem Oran s-a alăturat echipei Edenred Turcia în 2019 în calitate de chief sales officer. În 2022, a fost promovat în funcţia de chief sales, partners and Payment System Officer, fiind responsabil pentru consolidarea poziţiei de lider a celei mai mari reţele de companii-client din industrie.

Görkem Oran este licenţiat în Economie la Universitatea Koç şi a obţinut un MBA în Management la Universitatea Boğaziçi, Turcia. Şi-a început cariera în 2007 ca specialist în vânzări în Grupul de Soluţii Tehnologice din cadrul Hewlett Packard. În 2016, a fost numit director de vânzări la nivel naţional şi a lucrat pentru aceeaşi companie până în 2019.

„Vom continua să dezvoltăm platforma digitală Edenred care conectează angajatorii, angajaţii, partenerii şi comunităţile locale şi care ne permite să oferim soluţii care cresc rata de retenţie a angajaţilor, îmbunătăţesc puterea de cumpărare şi bunăstarea acestora şi contribuie la creşterea economiei locale. Scopul meu este să atingem ceea ce ne-am propus, în linie cu planul nostru strategic de dezvoltare până în 2025, şi să rămânem axati pe inovare, un exemplu în acest sens fiind parteneriatul recent cu platforma de food delivery Glovo. Totodată, vom continua să investim în dezvoltarea tehnologică pentru extinderea şi îmbunătăţirea platformei noastre Benefit şi în consolidarea iniţiativelor de responsabilitate socială, în special programul FOOD”, a declarat Görkem Oran, director general Edenred România.

Görkem Oran îi succede Danei Sîntejudean, care a fost promovată în funcţia de director zonal Edenred pentru Europa, Orientul Mijlociu şi America Hispanică (EMEHA) începând cu 1 iulie 2023.

„În noul meu rol, am încredere că, împreună cu echipele din regiunea EMEHA, vom consolida poziţia de lider a Edenred, prin extinderea şi diversificarea portofoliului de soluţii, cu focus pe progresul tehnologic şi calitatea serviciilor şi asigurând cea mai bună experienţă digitală posibilă. Aştept cu nerăbdare să lucrez cu fiecare echipă, din fiecare regiune şi ţară, pentru a ne îndeplini obiectivele împreună. Sunt convinsă că pot conta pe sprijinul tuturor colegilor mei din cele 23 de ţări pe care le coordonez, iar ei se pot baza pe energia şi pasiunea mea pentru Edenred”, a declarat Dana Sîntejudean, Director Zonal Edenred pentru Europa, Orientul Mijlociu şi America Hispanică (EMEHA).

Edenred este lider de piaţă ca platformă digitală pentru servicii şi plăţi şi conectează 52 de milioane de utilizatori şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a 950.000 de clienţi corporativi în 45 de ţări.

Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (cardurile de masă), stimulente (carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor), mobilitate (soluţii multy-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale).

În 2022, grupul a gestionat un volum de afaceri de aproximativ 38 de miliarde de euro, efectuat, în principal, prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.