Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara a aplicat Complexului Energetic Hunedoara, numai în primele patru luni ale acestui an, cinci amenzi în valoare de 41.000 de lei şi 107 avertismente, pentru nereguli găsite în mine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara, Sorin Gabriel Istrate, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că numai în acest an, Complexul Energetic Hunedoara (CEH) a primit amenzi în valoare de 41.000 de lei.

”Anul acesta, CEH a fost sancţionat cu amenzi în valoare de 41.000 de lei, în urma a 20 de controale. În urma acestor controale s-a recomandat luarea a 112 măsuri de ordin ethnic. Au fost date, în total, cinci amenzi şi 107 avertismente”, a declarat Istrate.

Printre problemele depistate de inspectorii ITM s-au numărat cele legate de modul de exploatare şi cele privind nerespectarea monografiilor de armare. De asemenea, căile de acces spre abataje nu sunt suficient de late, iar planul de înclinaţie nu e destul de mare.

Reprezentanţii ITM spun că astfel de controale vor mai continua, în perioada următoare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.