Persoanele al căror sistem imunitar este slăbit vor putea primi a treia doză de vaccin anti-Covid cu scopul de a le proteja contra bolii, a anunţat Agenţia Americană a Medicamentului (FDA).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ţara a intrat într-un nou val al pandemiei de Covid-19 şi FDA este conştientă pe deplin de faptul că persoanele cu imunitate scăzută sunt expuse riscului de a contracta o boală gravă", a declarat  într-un comunicat Janet Woodcock, director interimar al agenţiei. 

Această a treia doză este destinată beneficiarilor de transplant de organe sau celor cu sistem imunitar slăbit, se arată în comunicatul de presă.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Celelalte persoane care au făcut schema completă de vaccin sunt protejate şi nu au nevoie de o doză suplimentară de vaccin anti-Covid", a adăugat Janet Woodcock.

Mai mult de 619.000 de persoane au murit în Statele Unite din cauza Covid-19 iar numărul de cazuri de infectare a crescut în ultimele luni din cauza răspândirii variantei Delta. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.