Cea de-a patra ediţie a showului "Românii au talent" de la Pro TV a fost lider absolut de audienţă vineri, în intervalul orar 20.28 - 24.13. De-a lungul difuzării, aproape 2,3 milioane de români s-au bucurat de momentele celor care au urcat pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 20.59, au urmărit emisiunea peste 3 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Pro TV avea 11.5 puncte de rating şi 37.7% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 3.5 puncte de audienţă şi 11.5% share. 

”Mi-a plăcut momentul tău, m-a impresionat plăcut. Te pune pe gânduri şi asta e ceva ce îmi place şi le doresc tuturor din jurul meu”, i-a spus aseară Andi Moisescu unuia dintre concurenţi. 

”De mică fac muzică. La început am cântat la acordeon, apoi am trecut la pian. Acolo am început să studiez şi cobza. La Veneţia, am fost prima femeie care a fost acceptată să cânte pe gondolele veneţiene. Tradiţia acceptând doar bărbaţii şi veneţienii. Nu-mi simţeam picioarele. Vedeam gondolieri care se uitau sceptici. A fost foarte greu”. Cam aşa a început povestea Violetei Botezatu, profesoara de 40 ani, din Chişinău, care a reuşit să impresioneze juriul şi întreaga ţara.

Interpretarea ei l-a făcut pe Andi Moisescu să apese butonul auriu. La fel şi Mihai Bobonete. ”Am fost vrăjit pur şi simplu de timbrul cu care ai atacat. Eşti un fenomen! Eşti dincolo de artist. Viaţa în care trăim noi astăzi e plină de gălăgie, tu ne-ai oferit nouă o evadare într-o lume ideală, în care am uitat de tot ceea ce e nefericit”, i-a mărturisit Andi, care i-a oferit şansa de a se califica direct în semifinale.

Concurenţii care au impresionat juriul şi au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Arsenie Ţiple, Dorin Raicu, Quim Moya, Acoustic Boyz, Carla Munteanu, Lucas Dig, Duo in motion, Trupa de dans Mini-Vogue, Suflet liber Daniel Ciobbanu, Artiom Topal, Mario Espanol, Cristina Costiniu şi Johnny şi Ryan Hayashi.

Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe Voyo.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.