Serialul "Clanul" a ajuns la sezonul final. Luni, de la ora 20.30, pe Pro TV şi Voyo, telespectatorii pot urmări primul episod.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Finalul sezonului trei a lăsat-o pe Ilinca cu o descoperire pe care trebuie, acum, să o spună mai departe: „E un film prost. Pavel e David Pribeagu. Pavel e cârtiţa lui Măcelaru şi e dat în urmărire generală. Cum îi spun eu asta lui tanti Luminiţa?”. 

David şi Vera s-au reîntâlnit, însă, lucrurile dintre ei vor fi tensionate: „Suntem în rahat până în gât amândoi. Mi-e frică să nu mor sau să înfund puşcăria înainte să aflu cine sunt. Eu sunt al nimănui. Numai tu contezi. Tu şi taică-tu. E taică-tu şi se vede, numai pielea ta contează. Mă sperii, Vera, eşti mai rea ca el”, îi va spune David Verei. Aceasta, însă, are alte planuri: „Eu sunt familia ta, tu eşti familia mea. Resemnează-te, eu sunt tot ce ai şi mai bine de atât nu o să capeţi. O să fim interlopi cu acte în regulă”.

Alianţele se pun la punct, iar în Clan este nevoie de cineva care să preia conducerea: „Bebe nu mai putem să ne bazăm pe nimica de la el. Dacă nu ne punem toţi la un loc, acum, se umple puşcăriile de noi şi ai noştri. Eu rămân ca cap şi nu se face mişcare fără să treacă pe la mine. Eu am luat greşelile lui şi le-am îndreptat”. 

În rolurile principale joacă Denis Hanganu, Marian Olteanu şi Theo Rose. Din distribuţie mai fac parte: Carmen Tănase, Şerban Pavlu, George Mihăiţă, Mădălina Craiu, Elvira Deatcu, Cătălina Grama, Codin Maticiuc şi George Ivaşcu. Producţia va putea fi urmărită în fiecare luni, de la ora 20.30. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.