Revista de modă Vogue Grecia a fost relansată, duminică, după şapte ani de pauză, şi reprezintă a 26-a ediţie internaţională a publicaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa redacţională este condusă de Thaleia Karafyllidou, în vârstă de 29 de ani, scrie Reuters.

Publisher-ul Conde Nast International a încheiat o colaborare cu Kathimerines Ekdoseis, iar numărul de duminică a fost distribuit cu ziarul Kathimerini, care sărbătoreşte în 2019 o sută de ani de la apariţie.

Revista va fi distribuită şi în Cipru.

„Dragă Vogue Grecia, bine ai revenit”, a scris Anna Wintour, redactor-şef al Vogue din 1988, în noua ediţie pentru care modelul invitat este Bella Hadid. „Întoarcerea ta după ani de absenţă ne bucură. Grecia a avut de înfruntat probleme şi a trăit momente dramatice, nu pot decât să îmi imaginez cât de greu a fost. Oricum, semnele de recuperare sunt vizibile, chiar de aici, din America”.

Vogue Grecia a apărut iniţial în martie 2000, publicată de Lyberis Publications, companie care a dat faliment în 2012, în timpul crizei economice.

Odată cu revenirea ediţiei imprimate, va fi lansată şi o ediţie online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.