Consiliului de Administraţie (CA) al SRTv a aprobat, în şedinţa de marţi, bugetul pentru participarea României la Eurovision 2023. Membrii Consiliului au votat în unanimitate pentru alocarea resurselor necesare organizării Selecţiei Naţionale, pregătirii show-ului României pentru concursul internaţional şi deplasării echipei în Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa Eurovision România propune o nouă abordare pentru Selecţia Naţională din acest an: „Suntem o echipă nouă şi vă propunem un concurs Eurovision diferit, bazat pe transparenţă, profesionalism şi digitalizare. Am schimbat sistemul de vot: doar publicul va alege piesa care va reprezenta România. Şi încă ceva: acest Eurovision va fi on air, pe TVR, şi mult mai prezent decât în trecut în mediul online, pe reţelele de social media”, a declarat Mihai Predescu, manager de proiect al ESC 2023.

În următoarele zile, echipa va definitiva toate detaliile legate de înscrierea în Selecţia Naţională, urmând ca acestea să fie comunicate în cel mai scurt timp: „În curând, va începe perioada de înscrieri în concurs, veniţi alături de noi!”, este îndemnul lui Mihai Predescu pentru compozitori.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.