Compania Amazon a răspuns, în cazul acţiunii legale iniţiate de Woody Allen privind încălcarea contractului, că afirmaţiile cineastului cu privire la acuzaţiile de abuz sexual şi campania #MeToo au fost responsabile pentru eşecul producţiilor şi şi-a justificat încheirea contractului făcut cu regizorul pentru mai multe filme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit The Guardian, în documentele depuse la o curte de justiţie din New York, Amazon a făcut referire la articole apărute în publicaţia New Yorker şi comentarii ale lui Allen legat de acuzaţiile de abuz sexual asupra fiicei sale vitrege Dylan Farrow.

Într-un comunicat, Amazon a transmis: „În ciuda părerii generale asupra importanţei de a înţelege şi a vorbi despre această problemă, Allen a făcut o serie de comentarii publice sugerând că nu a reuşit să priceapă gravitatea problemelor sau a implicaţiilor asupra propriei cariere”.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

„Declaraţiile lui Allen au venit exact când Amazon şi Allen se pregăteau să promoveze filmul «Wonder Wheel», efectiv sabotând aceste eforturi... Înţelese într-un context larg, acţiunile lui Allen şi consecinţele lor în cascadă au asigurat Amazon că nu va putea beneficia de pe urma acordului pentru patru filme”.

Serviciul de streaming a confirmat că, după ce postproducţia filmului „A Rainy Day in New York” al lui Allen s-a încheiat în 2018, a încheiat colaborarea cu cienastul şi a anulat lansarea lungmetrajului.

În luna februarie, Woody Allen a anunţat că dă în judecată gigantul Amazon pentru că l-a concediat fără motiv, cerând 68 de milioane de dolari despăgubiri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.