The Group, lider al industriei de comunicare din România, lansează o nouă agenţie de marketing digital, specializată în configurarea campaniilor de comunicare şi vânzări prin analizarea în profunzime a datelor relevante pentru publicurile ţintă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Digital Data Capital utilizează instrumente digitale inovatoare, realizează segmentări detaliate ale bazei de potenţiali cumpărători, selectează cu precizie profilul dezirabil pentru fiecare mesaj de publicitate sau vânzări, pentru a concepe şi livra mesaje personalizate către fiecare consumator. Digital Data Capital are capabilitatea de a procesa un volum potenţial infinit de date pentru a furniza soluţii de comunicare personalizate, astfel încât mesajele brandurilor să beneficieze de relevanţă şi autenticitate în dialogul cu fiecare tip de consumator.

Compania propune un model personalizat de creştere a vânzărilor, bazat pe identificarea şi targetarea cu precizie a mesajului publicitar pentru profilul potrivit de consumator, respectiv pentru consumatorul predispus la a fi transformat în client pe termen lung. 

Digital Data Capital va acoperi aria competitivă a publicităţii online, prin integrarea pe criterii de eficienţă a celor mai bune tactici provenite din SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), e-mail marketing, CRM şi automatizări de comunicare, va oferi servicii de optimizare a achiziţiei de clienţi noi şi de consolidare a loialităţii cumpărătorilor existenţi pentru brandurile aflate în portofoliul său. Serviciile agenţiei beneficiază de expertiza, resursele şi instrumentele exclusive ale departamentelor de Data Analytics şi Data Science. În acest fel, clienţii agenţiei vor beneficia de strategii personalizate de marketing, dezvoltate pe mase largi de consumatori, strategii care pornesc de la modelări data centric şi customer centric.

The Group evoluează constant pentru a putea oferi clienţilor săi cele mai profesioniste şi inovatoare soluţii de comunicare. Lansarea Digital Data Capital este un demers prin care propunem profesionalizarea accentuată, integrată a componentelor publicităţii online şi saltul către soluţii inteligente de care brandurile au nevoie. Experienţa consolidată a echipei Digital Data Capital, corelată cu resursele avansate de analiză a unor volume enorme de date şi cu excelenţa profesională a serviciilor The Group, permit ca noi să putem realiza cu adevărat, de acum, acest lucru: personalizarea mesajelor la scară largă, foarte rapid, în cel mai rentabil mod cu putinţă pentru fiecare brand”, a declarat Zoltan Szigeti, Preşedinte The Group.

Digital Data Capital întruneşte, în prezent, o echipă de specialişti cu peste 15 de ani de experienţă atât pe piaţa din România, cât şi pe piaţa internaţională, în industrii diverse precum banking, IT&tech, home&deco, fashion, ecommerce, health etc. Prin calitatea şi unicitatea serviciilor oferite şi cu ajutorul resurselor The Group, agenţia Digital Data Capital îşi propune să devină una din principalele companii de digital marketing & data science din estul Europei.

Oferim clienţilor una din cele mai experimentate echipe de marketing digital din România. Seniorii echipei au peste 15 ani de experienţă în gestionarea proiectelor de promovare online. Pe lângă expertiză, oferim o abordare solidă care porneşte de la nevoia de business a clienţilor noştri şi care e consolidată prin ancorarea puternică în date. Exact din acest motiv, departamentele de Data analytics şi Data science reprezintă inima fiecărui demers”, susţine Iulian Vegheş, Managing Partner al Digital Data Capital.

The Group a fost fondat în 2005 de Zoltan Szigeti, Bogdan Nicola şi Mihaela Nicola, este partener al grupului american de comunicare Omnicom Group în România, deţine companiile specializate Media Investment, DDB, OMD, Tribal Worldwide, PHD Media, Porter Novelli, House of Media, Prometheus şi îşi păstrează, de peste 18 ani, poziţia de lider al industriei de media şi marketing communication din România.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.