HUGO BOSS a anunţat o colaborare globală, pe termen lung cu David Beckham pentru brandul BOSS. Această colaborare se va reflecta în colecţiile BOSS Menswear mulţi ani de acum înainte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ceea ce priveşte scopul, colaborarea este prima de acest gen pentru BOSS Menswear şi va aduce designuri inovatoare şi captivante, care reflectă valorile de stil şi estetică ale lui David Beckham şi ale brandului BOSS, fiind pe gustul unui public global extins.

În anii următori, parteneriatul strategic va include colecţii capsulă şi de sezon create şi curate de David Beckham, inspirate de o viaţă de stil în toate stadiile de concept şi design. Colecţiile vor fi reprezentative pentru stilul său personal, dar şi pentru poziţionarea de lifestyle premium BOSS şi angajamentul brandului pentru excelenţă, cea mai înaltă calitate şi design rafinat. Colaborarea se va concentra atât pe îmbrăcăminte formală, cât şi casual pentru bărbaţi, cu prima colecţie prezentată clienţilor în sezonul primăvară / vară 2025, cu David, care va apărea deja în campania globală a brandului în sezonul toamnă / iarnă a acestui an.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

“David Beckham este un adevărat icon global, atât în sport, cât şi în fashion. Cu spiritul său distinctiv antreprenorial şi pasiunea autentică pentru fashion, el încorporează impecabil valorile brandului BOSS. Suntem nerăbdători să vedem prima colecţie prinzând viaţă şi să lucrăm îndeaproape cu David pe parcursul următorilor ani,” spune Daniel Grieder, CEO HUGO BOSS.

“În ultimii ani, am vrut să investesc mai mult timp în zona de design şi fashion, dar am vrut să mă asigur că lucrez cu un brand şi o echipă care pot crea ceva cu adevărat global şi de impact. Mi-a făcut o reală plăcere colaborarea cu BOSS de până acum şi am fost impresionat de ambiţia, creativitatea şi dorinţa de a excela a echipei. Sunt încântat să vă prezint ce am lucrat până acum, inclusiv campania toamnă / iarnă 2024 ca prim pas în parteneriatul nostru pe termen lung,” spune David Beckham.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.