În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori de servicii convergente de telecomunicaţii din România şi jucător relevant la nivel european, participă la cea de-a XVII-a ediţie a celui mai amplu eveniment de recrutare IT&C din România, organizat de către Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare (LSAC), Universitatea Politehnica Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul târgului de cariere găzduit la Palatul Parlamentului, candidaţii determinaţi şi deschişi spre a-şi dezvolta potenţialul şi competenţele tehnice într-un mediu de lucru dinamic şi competitiv sunt aşteptaţi de reprezentanţii echipei de recrutare la standul DIGI, sâmbătă, 16 martie, între orele 10:00-18:00 şi duminică, 17 martie, în intervalul orar 10:00-16:00.

DIGI vine în întâmpinarea tinerilor pasionaţi de inginerie şi tehnologie, aflaţi în căutare de oportunităţi de formare şi dezvoltare profesională, cu stagii de practică şi cu o ofertă variată de posturi specializate, printre care se numără: Inginer RAN Site, Inginer RAN Back Office, Inginer Date Mobile, Inginer Telecomunicaţii Rando, Dezvoltator Python/Dezvoltator C++, Dezvoltator PHP, Dezvoltator WEB Frontend, Dezvoltator Android, Inginer NOC Transmisiuni, Inginer Centru de Monitorizare Reţea, Analist Financiar, Agent Telesales.

Candidaţii dornici să îşi valorifice abilităţile şi să înceapă o carieră promiţătoare într-una dintre cele mai importante companii de comunicaţii din România, îşi pot depune CV-urile la standul DIGI, unde vor avea posibilitatea de a interacţiona direct cu specialiştii în Resurse Umane pentru o mai bună înţelegere a domeniului, a oportunităţilor de angajare şi perfecţionare.

În cei 30 de ani de activitate şi cu o istorie de succes, DIGI a pus în practică o viziune de business solidă, bazată pe investiţii durabile în tehnologii de vârf şi pe extinderea continuă a serviciilor, cu scopul de a furniza soluţii de conectivitate superioare şi de a satisface nevoile tot mai complexe ale milioanelor de utilizatori. În acelaşi timp, a demonstrat că deţine experienţa şi know-how-ul necesare construirii şi operării reţelelor de telecomunicaţii de calitate, la cele mai înalte standarde tehnologice.

Prin permanenta inovaţie, parteneriatele educaţionale derulate şi facilitarea accesului la numeroase perspective profesionale, DIGI contribuie la creşterea competenţelor digitale ale tinerei generaţii şi atractivităţii sectorului IT&C, transformând România într-una dintre ţările cu resurse umane de mare potenţial în domeniul comunicaţiilor electronice şi IT.

Detalii despre poziţiile deschise, cerinţele specifice, modalităţile de aplicare, precum şi oferta completă a locurilor de muncă disponibile în cadrul companiei pot fi consultate pe site-ul DIGI.ro, în secţiunea de cariere. 

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv şi telefonie fixă după cotele de piaţă deţinute în România şi unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicaţiilor electronice convergente, derulând operaţiuni în Spania, Italia, Portugalia şi Belgia. Compania deţine cea mai modernă (state of the art) şi mai extinsă reţea de fibră optică din regiune. Grupul DIGI pune la dispoziţia abonaţilor săi şi o ofertă complexă de conţinuturi trans-media, prin intermediul diviziei media care cuprinde: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel şi Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Digi24 FM şi serviciul de content Digi Online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.