Deşi în ziua de astăzi rezolvăm multe dintre lucruri online, un lucru este cert, corespondenţa prin poştă nu va dispărea vreodată. Deşi multe dintre facturi le putem primi online, nu toţi adoptă această metodă sau unele lucruri chiar nu pot fi livrate către proprietari decât prin intermediul poştei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Când vine vorba de cutii poştale, acestea nu sunt numai obiecte utile. Acestea fac parte şi din aspectul total al scării blocului. Achiziţionarea cutiilor poştale de către dezvoltatorii de blocuri noi nu este un proces banal. Iată câteva motive pentru care contează de unde şi cum alegi cutii postale bloc.

Funcţionalitate şi design

  • cutiile poştale trebuie să aibă o schemă cromatică în concordanţă şi cu nuanţele din scara blocului. Până la urmă acestea fac parte din designul total, deci trebuie să arate bine. Nimeni nu-şi doreşte să aibă o cutie poştală anostă, ci ar trebui să aibă un design remarcabil, care să se potrivească cu personalitatea oricărui locatar. Este până la urmă o amprentă a fiecărei locuinţe. Culorile potrivite, numerotarea şi designul cutiilor poştale contează, pentru că, până la urmă, sunt o primă impresie pe care cineva şi-o face atunci când intră într-o scară de bloc. Nu arată prea bine când toate cutiile sunt de diferite culori şi forme sau unele sunt chiar îndoite şi ruginite.
  • este foarte important ca aceste cutii postale să fie confecţionate din materiale de calitate. Pentru interiorul unei scări de bloc sunt potrivite cele din tablă, vopsite în câmp electrostatic. Straturile de vopsea aplicate prin această tehnică le face rezistente la uzură, umezeală şi raze UV. Şi fiindcă aceste cutii poştale nu se schimbă des sau chiar deloc, este important ca aspectul lor să se menţină în timp, deci să nu se cojească vopseaua sau să se îndoaie tabla cu uşurinţă.
  • contează siguranţa documentelor primite. Fie că este vorba de un bloc de birouri sau un bloc cu locatari, corespondenţa trebuie să fie în siguranţă, închise cu cheia, fiindcă altfel oricine le poate lua. Cutiile poştale au fantă sau orificii prin care poţi vedea atunci când ai primit ceva.
  • dimensiunea cutiilor poştale este la fel de importantă. Asta nu înseamnă că trebuie să fie dintre cele mai mari, dar să fie încăpătoare pentru diverse plicuri, în special dacă se adună mai multe.
  • de preferat este să alegi culori neutre, fiindcă este posibil ca în timp să se schimbe culoarea pereţilor în scările de bloc, deci trebuie să se potrivească cu orice schimbare.

De unde se pot alege cutii poştale bloc

Eurometal Box, cu pagina oficială www.cutiipostale.ro, te aşteaptă cu oferte atractive. Cutiile poştale pot fi personalizate, pot fi alese dintr-o paletă coloristică variată sau se poate opta şi pentru combinaţii de culori.

Vei găsi aici cutii poştale standard, premium, inclusiv cutii poştale din inox sau de lux din sticlă Lacobel vopsită. De asemenea, nicio scară de bloc nu poate fi completă fără un avizier, pe care tot de aici îl poţi comanda.

Descoperă mai multe detalii tehnice despre aceste produse accesând site-ul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.